Parkfaciliteiten

De ruime sortering aan parkfaciliteiten

In het centrumgebied van recreatiepark "De Leistert" treft u een groot scala aan facilteiten aan, waarover wij u hier informeren.

 

Hieronder vindt u de rubrieken die wij nader beschrijven:

 

- eet- en drinkgelegenheden;

- supermarkt;

- subtropisch zwemparadijs;

- buitenbad en roeivijver;

- fietsverhuur;

- bowlingbaan;

- speelhal;

- midget-golf;

- binnenspeeltuin;

- speeltuin;

- tennis- en squahbanen en fitness.

De eet- en drinkgelegenheden

Het buitenterras van Croy Buitenhof
Het buitenterras van Croy Buitenhof

Heeft u zelf geen zin om te koken, dan zijn er diverse mogelijkheden om het uzelf makkelijk te maken op het park.

 

Restaurant Croy Buitenhof

 

Wij zijn er inmiddels zelf al enkele keren geweest en hebben er heerlijk gegeten, zowel met als zonder de kinderen. Restaurant Croy Buitenhof heeft elke maand een nieuwe menukaart onder het motto Landleven die u aantreft op de placemat. Het driegangen maandmenu is er al vanaf € 9,95. Ze hanteren verschillende prijzen voor doordeweekse dagen en weekenddagen.

 

Ook kunt u kiezen uit een zelf samengesteld 3 of 4 gangenmenu. Het menu is er al vanaf € 12,95. De kaart is steeds aan het seizoen aangepast. U geniet van De smaak van Croy, afkomstig van de elf boerenbedrijven rond het middeleeuwse kasteel Croy (Aarle-Rixtel). Van Croyse kruiden tot Croyse kaas, bier uit eigen brouwerij en groenten vers van het veld.

 

De kinderen kunnen vanuit het restaurant naar het plaza lopen, waar zij kunnen spelen in het indoorklimtoestel en de speelhal.

 

In de zomer hebben ze buiten een leuk terras en binnen in de plaza is het terras het gehele jaar open.

 

 

De Friture

 

De snackbar serveert goede friet en snacks en deze bevindt zich aan de buitenzijde van de plaza richting de camping.

 

 

Het afhaalrestaurant De Smulhoek


Naast restaurant Croy in de overdekte plaza kunt u heerlijke maaltijden afhalen. U kunt er terecht voor pizza, snacks en belegde broodjes, maar ook voor een heerlijk softijsje. De smulhoek heeft aangepaste openingstijden in het  winterseizoen.

 

De supermarkt

 

Aangrenzend aan de plaza is er ook een supermarkt. Hier kunt u terecht voor uw dagelijkse boodschappen en dagelijks verse broodjes. Daarnaast hebben ze ook een assortiment met speelgoed en (bad)kleding. Tevens verhuren zij ook Playstation 3 games.

Subtropisch zwemparadijs

Een deel van het subtropisch zwemparadijs
Een deel van het subtropisch zwemparadijs

Het recreatiepark beschikt over een prachtig subtropisch zwemparadijs.

 

In het grote zwembad treft u meerdere glijbanen aan, een wildwaterstroom, bubbelbaden en nog veel meer om heerlijk te spartelen in het water. 

 

Heeft u even geen zin meer, dan is er een snackcorner, waar u iets kunt eten of drinken en zijn er ligbedden en stoelen om even te relaxen.

 

Als u gebruik wilt maken van het zwembad dient u dit voorafgaand aan uw vakantie bij ons te melden dan kunnen wij toegangspassen voor u aanvragen, zodat u gebruik kunt maken van het zwembad. De kosten nemen wij dan voor onze rekening.

 

Buiten(golfslag)bad en roei en zwemvijver

In de zomermaanden is naast het subtropisch zwemparadijs ook het buiten(golfslag)bad geopend. Het buitenhad heeft ook een ligweide. Het buitenbad is geopend van half mei tot eind augustus (deze periode kan bij mooi weer verlengd worden). De openingstijden zijn elke dag van 10.00 tot 18.00 uur.

 

Naast het zwembad ligt een grasweide met daarin een roei- en zwemvijver met een klein strandje. Aangrenzend aan de vijver ligt de grote speeltuin.